Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Βρέθηκαν πλαστικές χειροπέδες – Τι είπε ο ντετέκτιβ της οικογένειας

Ανατροπή στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Βρέθηκαν πλαστικές χειροπέδες – Τι είπε ο ντετέκτιβ της οικογένειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αυτοκίνητο, Βίντεο, Ειρήνη Λαγούδη, Μεσολόγγι,

Ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στην Κατχοή.

Ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένειά της αποκαλύπτει πως η αδικοχαμένη μητέρα ήταν δεμένη με πλαστικές χειροπέδες σε «στάση προσευχής» μέσα στο αυτοκίνητό της όπου βρέθηκε απανθρακωμένη.

Μιλώντας στην Espresso, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ανέφερε πως τα χέρια της Ειρήνης Λαγούδη ήταν δεμένα με “tire ups” που χρησιμοποιούνται για το δέσιμο των καλωδίων.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τα χέρια της ήταν μπροστά στο στήθος της και ότι ενδεχομένως δεν βρέθηκαν σημάδια στους καρπούς της, είτε επειδή το θύμα έφερε εγκαύματα, είτε γιατί φορούσε μακριά μανίκια.

«Βρήκα στον τόπο του εγκλήματος πλαστικές χειροπέδες. Κοιτάζοντας και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το θύμα, συμπεραίνω ότι ήταν δεμένη και σε στάση προσευχής» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια.

Στο μεταξύ, μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, όπως δήλωσε ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος συνεργάτης του Βασίλη Ταουξή.

«Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα επιπλέον στοιχεία.

Επίσης κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών» αναφέρει στο agriniosite.gr κ.Ζώης.

 

Σχετικά άρθρα