Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δολοφόνου ζητά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δολοφόνου ζητά η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Θεοδώρα (Δώρα) Ζεμπέρη,

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της συσκευής που κρατούσε μέχρι τη σύλληψή του ο καθ´ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη αναμένεται να ζητήσει ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης κοπέλας την ερχόμενη Δευτέρα.

Η οικογένεια της Δώρας θέλει να διαπιστώσει εάν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο δράστης είναι πραγματικά και για το λόγο αυτό θα ζητήσει από τον ανακριτή την τηλεφωνική άρση ώστε να βρουν με ποια πρόσωπα είχε μιλήσει ο δολοφόνος λίγες ημέρες πριν αλλά και μετά την δολοφονία του παιδιού τους.

Για αυτή την ενέργεια μίλησε στο protothema ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, κ. Αποστόλης Λύτρας.

«Ως πολιτική αγωγή θα ζητήσουμε τη Δευτέρα από τον κύριο ανακριτή, πριν δηλαδή έρθει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος για την τρίτη κατά σειρά συμπληρωματική του απολογία.

»Θα ζητήσουμε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου του για να δούμε με ποιους είχε έρθει σε επαφή τόσο πριν τη δολοφονία όσο και την ημέρα της δολοφονίας μέχρι και τη σύλληψή του.

»Αν προκύπτει κάτι από αυτό, με ποιους είχε μιλήσει για να κληθούν όλοι αυτοί με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή» λέει στο protothema o κ. Λύτρας και συνεχίζει:

«Επίσης θα ζητήσουμε να δώσει δείγμα γραφής για να διαπιστωθεί κι αν χρειαστεί και για τους λόγους τους οποίους δεν μπορώ να πω στην παρούσα φάση, τα χειρόγραφα υπομνήματα που έχει καταθέσει είναι δικά του, δηλαδή του κατηγορούμενου ή από κάποιον άλλον. Και ποιος είναι αυτός και για ποιο λόγο να τα ισχυριστεί όλα αυτά. Οπότε θα αποδειχθεί αν τον έχει βάλει κάποιος άλλος να τα γράψει αυτά αφού δεν θα είναι δικό του το χειρόγραφο όπως το εμφανίζει .

»Επίσης θα ζητήσουμε να γίνει περαιτέρω έρευνα στις υποθέσεις που χειριζόταν η άτυχη κοπέλα καθώς και ότι άλλο κρίνουμε απαραίτητο μετά την συμπληρωματική του απολογία».

Σχετικά άρθρα