Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Αγωγή κατά του δημοσίου από συγγενείς της συζύγου του αστυνομικού

Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Αγωγή κατά του δημοσίου από συγγενείς της συζύγου του αστυνομικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιοι Ανάργυροι, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Χρήστος Ζαπανιώτης,

Αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου θα καταθέσουν οι συγγενείς της γιατρού από τους Άγιους Αναργύρους που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μητέρα της και την κόρη της.

Τα συγγενικά πρόσωπα της αδικοχαμένης γιατρού ζητούν δικαίωση για τη δολοφονία της Ελένης Χερουβείμ από τον αυτόχειρα σύζυγό της, αστυνομικό, Χρήστο Ζαπανιώτη.

Τρεις εβδομάδες μετά από το φρικτό έγκλημα η οικογένεια της γιατρού πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση καταλογίζοντας ευθύνες στην αστυνομία, εκτιμώντας πως ο δολοφόνος έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια και δεν διαγνώστηκε στις εξετάσεις που υποβάλλονται οι ένστολοι που φέρουν όπλο.

Ο 47χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης υπηρετούσε στη Βουλή, όντας αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Όπως έγινε γνωστό, είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ τον Νοέμβριο του 2011 και είχε κριθεί κατάλληλος για οπλοφορία.

Ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο στο μοιραίο φονικό, σκοτώνοντας την 70χρονη πεθερά Βάσω Χερουβείμ, την σύζυγο του την 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και την κορούλα του την 4χρονη Μυρτώ μέσα στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους, λίγο πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος με το ίδιο όπλο.

Σχετικά άρθρα