Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου Σέρβου που είχε γεμίσει την Αθήνα με κοκαΐνη (βίντεο)

Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου Σέρβου που είχε γεμίσει την Αθήνα με κοκαΐνη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Δίωξη Ναρκωτικών, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά,

Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν στην Βάρκιζα τον 33χρονο Σερβοκροάτη Μάρτιν που είχε πλημμυρίσει τα αθηναϊκά σαλόνια με πανάκριβη κοκαΐνη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον Μάρτιν που πιάστηκε να έχει 135 κιλά κοκαΐνη στο πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε στη Βάρκιζα, να έχει διασυνδέσεις με το κύκλωμα που στον πελατολόγιό του φιγουράρουν πολλοί επώνυμοι.

Είναι μεσημέρι Σαββάτου (02.12.2017) ο Μάρτιν είχε επισκεφτεί κατάστημα της Βάρκιζας για να κάνει τα ψώνια του… Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τη Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία τον παρακολουθούσε καιρό.

Ο 33χρονος, όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο, βγαίνει από το μαγαζί και πηγαίνει στο ψυγείο να πάρει κάποιο αναψυκτικό. Κοιτάει πίσω του και βλέπει έναν γεροδεμένο άντρα, δεν δίνει σημασία… δεν καταλαβαίνει ότι είναι αστυνομικός.

Ο αστυνομικός τον «αγκαλιάζει» απότομα από την μέση, του σηκώνει τα χέρια ώστε να μην μπορεί να επιτεθεί και τον ξαπλώνει κάτω. Κι άλλοι αστυνομικοί πλησιάζουν και τον ελέγχουν για να δουν αν κουβαλάει όπλο.

Σοκαρισμένοι οι πολίτες πλησιάζουν να δουν τι συμβαίνει ενώ ο Σέρβος κάνει τον ανήξερο και ρωτάει τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί απομακρύνουν τον κόσμο και εξηγούν στον Σέρβο ότι έχει συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης

Πως λειτουργούσε το κόλπο με το αυτοκίνητο

Όπως αποκαλύφθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο, ο “βαρόνος” της κόκας έστριβε τέρμα αριστερά το τιμόνι και άνοιγε το παράθυρο του οδηγού, με αποτέλεσμα αυτόματα να εμφανίζεται κρυφός μοχλός κάτω από το ταμπλό. Τραβώντας το μοχλό έπεφταν τα πίσω καθίσματα και υψωνόταν, ανοίγοντας σταδιακά, η κρύπτη χωρητικότητας 50 έως και 60 κιλών κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η κρύπτη είναι δυνατόν να κατασκευάστηκε από ειδικούς τεχνίτες από την Λατινική Αμερική, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι την Ευρώπη, προκειμένου να κατασκευάσουν το μηχανισμό για την μεταφορά κοκαΐνης, χωρίς οι Αρχές των Ευρωπαϊκών χωρών να είναι σε θέση να ανακαλύψουν το φορτίο.

Σχετικά άρθρα