Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για τους αναρχικούς με τα “δηλητηριασμένα τρόφιμα” (φωτο)

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για τους αναρχικούς με τα “δηλητηριασμένα τρόφιμα” (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), Καταναλωτές, Σούπερ Μάρκετ,

Αναρχικοί υποστηρίζουν ότι έχει δηλητηριάσει τρόφιμα με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Οι Μαυροπράσινοι Εμπρηστές σε κείμενο τους στο διαδίκτυο αναφέρουν πως στη συνέχεια θα επανατοποθετήσουν τα προϊόντα σε ράφια σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 20 έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες με τον τρόπο που πέρασαν το υδροχλωρικό οξύ μέσα στα προϊόντα. Την κίνησή τους την ονομάζουν «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3».

Τα προϊόντα που δηλητηριάστηκαν, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Η ομάδα των αναρχικών υποστηρίζει πως προχώρησε σε αυτήν την πράξη επειδή λόγω Χριστουγέννων χιλιάδες κόσμου θα αφήσει τον «καναπέ του για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

Και αυτό θα έχει ως θύματα εκατομμύρια «ζωντανά πλάσματα» που «είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και το 2016 είχε απειλήσει με το σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις ΙΙ».

Η πρώτη εμφάνισή τους είχε γίνει το 2013.

Οπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, η προανάκριση για το κείμενο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αναφέρει ότι δηλητηριάστηκαν προϊόντα ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Από τις αστυνομικές Αρχές, ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

Σχετικά άρθρα