Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή μετά την απολογία του, ο πρώην αρχιφύλακας στη Λάρισα για παιδική πορνογραφία

Στη φυλακή μετά την απολογία του, ο πρώην αρχιφύλακας στη Λάρισα για παιδική πορνογραφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Λάρισα, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Φυλακές,

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 60χρονος πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας στη Λάρισα.

Ο συνταξιούχος σήμερα αστυνομικός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μετά από καταγγελίες ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο αστυνομικός πριν συνταξιοδοτηθεί το 2010 που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας, εκμεταλλευόταν την οικονομική κατάσταση δύο ανήλικων κοριτσιών – ηλικίας τότε 14 και 15 ετών – επιτυγχάνοντας έτσι να έχει ερωτικές επαφές μαζί τους.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε πρόσφατα, αρκετά χρόνια δηλαδή μετά τις ασελγείς πράξεις, ωστόσο μετά από έλεγχο στο σπίτι του πρώην αστυνομικού βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ετσι και συνελήφθη ο 60χρονος, ενώ, εκτός από τις κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, κατασχέθηκε και ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας θα συνεχισθεί προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα αλλά και η ηλικία ενός ακόμη κοριτσιού που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό υλικό που κατασχέθηκε από το σπίτι του πρώην αρχιφύλακα.

Σχετικά άρθρα