Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερωτικό τρίγωνο πίσω από την άγρια δολοφονία της Κινέζας στον Αγιο Παντελεήμονα

Ερωτικό τρίγωνο πίσω από την άγρια δολοφονία της Κινέζας στον Αγιο Παντελεήμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Παντελεήμονας, Αστυνομία, Δολοφονίες, Μπαγκλαντές,

Μία 27χρονη από το Μπαγκλαντές βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία 48χρονης Κινέζας που έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2017 στο διαμέρισμα του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν τυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε τυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.

Η Αστυνομία άρχισε να ψάχνει στον περίγυρο του θύματος και βρήκε ότι η 48χρονη είχε προσωπικές διαφορές με 27χρονη από Μπαγκλαντές.

Η 27χρονη ομολόγησε τη δολοφονία, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τις πράξεις της.

Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της 48χρονης μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Εκεί η δράστις προχώρησε στο έγκλημα χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια την έπνιξε.

Τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της 27χρονης με ένταλμα που εξέδωσε ο Ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Μάλιστα φαίνεται ότι τα κίνητρα πίσω από την άγρια δολοφονία ήταν ερωτικά.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η 27χρονη από το Μπαγκλαντές, είχε σχέση με τον εργοδότη της άτυχης Κινέζας.

Η 48χρονη Κινέζα είχε επίσης στο παρελθόν σχέση με τον εργοδότη της με τη νεαρή από το Μπαγκλαντές να τη ζηλεύει σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσει στη δολοφονία.

Σχετικά άρθρα