Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η 19χρονη Ελληνίδα μέσα από τις φυλακές για τα ναρκωτικά και την σύλληψη της

Τι είπε η 19χρονη Ελληνίδα μέσα από τις φυλακές για τα ναρκωτικά και την σύλληψη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειρήνη Μελισσαροπούλου, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά, Χονγκ Κονγκ,

Τηλεφωνική επικοινωνία με το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή ναρκωτικών είχε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

‘Όπως είπε ο κ. Κεχαγιόγλου η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά και όπως είπε η κατάσταση της 19χρονης είναι πολύ άσχημη. Επίσης, σημείωσε πως η επικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη αφού ξέσπαγε συνέχεια σε κλάματα, ενώ του είπε χαρακτηριστικά «δεν αντέχω στην φυλακή, θα πεθάνω».

Ενδεικτικό των συνθηκών της κράτησής της σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, είναι και το γεγονός ότι η 19χρονη έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας μια φορά είτε με τον δικηγόρο της, είτε με τους γονείς της.

Σήμερα η 19χρονη μίλησε και με τους γονείς της για περίπου 4 λεπτά, όπου η επικοινωνία ήταν ακόμα πιο δύσκολη αφού υπήρχε συναισθηματική φόρτιση.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η 19χρονη δηλώνει αθώα, ενώ ανέφερε ότι το σακίδιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά της παραδόθηκε από κάποιο πρόσωπο, ωστόσο, ο γνωστός δικηγόρος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ίδια υποστήριξε στην συνομιλία τους ότι παγιδεύτηκε από κάποιους. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και με την συμμετοχή της Ίντερπολ.

Σχετικά άρθρα