Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς “γάζωσαν” την Χαριλάου Τρικούπη – Δείτε τις φωτο με τις τρύπιες κολώνες

Πώς “γάζωσαν” την Χαριλάου Τρικούπη – Δείτε τις φωτο με τις τρύπιες κολώνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Επίθεση Καλάσνικοφ, Καλάσνικοφ, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), ΠΑΣΟΚ,

Η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε χθες, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ήταν η δεύτερη επίθεση τους τελευταίους μήνες.

Στόχος ήταν οι δύο «παρατηρητές» – σκοποί της διμοιρίας, που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου.

Όπως κατέθεσαν στους συναδέλφους τους, αντιλήφθηκαν έγκαιρα τον δράστη και πρόλαβαν να καλυφθούν, με συνέπεια να αποφευχθεί ενδεχόμενος σοβαρός ή και θανάσιμος τραυματισμός τους.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στις βολίδες και στους κάλυκες που περισυνελέγησαν από τον τόπο της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και ειδικότερα εναντίον των δύο αστυνομικών φρουρών της διμοιρίας των ΜΑΤ, αναμένονται από στιγμή σε στιγμή, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξετάζουν ως πολύ πιθανό να πρόκειται για την «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας», η οποία έχει χτυπήσει άλλες δύο φορές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τις φωτογραφίες του χθεσινού χτυπήματος από το Newsbeast:

Σχετικά άρθρα