Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια – Έριξαν εναντίον αστυνομικών

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια – Έριξαν εναντίον αστυνομικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Εξάρχεια, Επίθεση Καλάσνικοφ, Καλάσνικοφ, ΠΑΣΟΚ, Τρομοκρατία,

Πυροβολισμοί κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και στους άνδρες της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκονται εκεί, σημειώθηκαν γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στα γραφεία, άγνωστοι, διερχόμενοι με ΙΧ αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ πιθανότατα με καλάσνικοφ κατά των γραφείων και της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από το κτίριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν περίπου 30 άνθρωποι.

Οι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία, καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το κτίριο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι, που ξεκίνησαν από την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν τέσσερις-πέντε σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος από τους άνδρες των ΜΑΤ ή κάποιος αστυνομικός πρόλαβε να πυροβολήσει, ανταποδίδοντας στους άγνωστους δράστες.

Μάλιστα από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με τρομοκρατία και ο στόχος των αγνώστων να ήταν οι αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια.

Άμεση αντίδραση Τσίπρα στην επίθεση

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στην ένοπλη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σημειώνει πως “καταδικάζουμε απερίφραστα την προβοκατόρικη επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ”.

“Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε επικοινωνία με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης” καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα