Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή ο Αλβανός πληρωμένος φονιάς του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στη φυλακή ο Αλβανός πληρωμένος φονιάς του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αστυνομία, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος,

Χωρίς την παρουσία δικηγόρου απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή για λίγα μόνο λεπτά.

Στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 32χρονος στην σύντομη απολογία του φέρεται να επιβεβαίωσε όσα είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας ότι ήταν εκείνος που πάτησε την σκανδάλη στη μοιραία συνάντηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως πρόθεσή του δεν ήταν να σκοτώσει τον άτυχο δικηγόρο αλλά να τον εκφοβίσει.

Ο κατηγορούμενος εμφανίζεται, σύμφωνα με τις Αρχές, να έχει κατονομάσει ως ηθικούς αυτουργούς τρεις συμπατριώτες του, έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτοί φέρονται να «παρήγγειλαν», αντί αμοιβής 20.000 ευρώ, τον εκφοβισμό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Τελικός αποδέκτης του εκφοβισμού, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν πελάτης του δικηγόρου ο οποίος κρατείται για την υπόθεση της Energa.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας πρόκειται για τον συλληφθέντα (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Σχετικά άρθρα