Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διάλογοι “φωτιά” από τους εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου: Ρίχτου να πάει το μήνυμα

Διάλογοι “φωτιά” από τους εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου: Ρίχτου να πάει το μήνυμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αστυνομία, Δολοφονίες, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, Φυλακές Κορυδαλλού,

Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες των εκτελεστών του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, με τους έγκλειστους ηθικούς αυτουργούς, από τους οποίους έλαβαν εντολή για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.

Ο «Αρχοντας των φυλακών», ο επονομαζόμενος «Κλόντι», ένας από τους «ιδιοκτήτες» γραφείου ενοικιαζόμενων δολοφόνων και επιχείρησης εκβιασμών, ακούγεται στο βάθος μιας τηλεφωνικής συζήτησης ενός κρατούμενου συνεργού του με τους εκτελεστές του ποινικολόγου να λέει:

«Πω πω, τον φουκαρά (Μιχάλη Ζαφειρόπουλο). Δεν έπρεπε να σκοτώσουν τον φουκαρά. Ρε τους βλάκες, τους είπαμε να τον πυροβολήσουν στα πόδια και αυτοί τον σκότωσαν».

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 32χρονος «ψηλός», ο δολοφόνος του δικηγόρου και ο 30χρονος άφαντος «κοντός» συνεργός του είχαν από την αρχή προσχεδιάσει να τον πυροβολήσουν στα πόδια, όπως επίτασσε το «συμβόλαιο».

Είναι χαρακτηριστική η συνομιλία τους, όπως περιγράφεται από τον 32χρονο συνεργάτη του δικηγόρου, ο οποίος άκουσε τον «κοντό» να λέει στο δολοφόνο:

«Ρίχτου μία στα πόδια για να πάει το μήνυμα».

Το μήνυμα είχε δύο αποδέκτες: Τους έγκλειστους ηθικούς αυτουργούς του εκφοβισμού προκειμένου να πειστούν ότι υλοποιήθηκε το «συμβόλαιο» και το βασικό στόχο, τον έγκλειστο επιχειρηματία, ώστε να υποκύψει στις εκβιαστικές τους απαιτήσεις, καθώς δεν αστειεύονταν.

Σχετικά άρθρα