Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς αντέδρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος όταν άκουσε πως η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε διαζύγιο

Πώς αντέδρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος όταν άκουσε πως η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε διαζύγιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Διαζύγιο, Δικαιοσύνη, Δικηγόροι, Εξοπλιστικά Προγράμματα,

Με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δήμευση ακινήτων και τραπεζικών λογαριασμών 13 κατηγορουμένων και ένα διαζύγιο έπεσε η αυλαία της τριετούς δικής σε δεύτερο βαθμό για τις χρυσές μίζες στα εξοπλιστικά.

Η υπόθεση σφραγίστηκε και από το διαζύγιο που ζητάει η Βίκυ Σταμάτη από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε στο Παρίσι το 2004.

Η απόφαση της Βίκυς Σταμάτη φαίνεται πως βρήκε απροετοίμαστο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

“Ήταν ένα σοκ για αυτόν”

Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, μιλώντας στο κανάλι Epsilon, για την επιστροφή του πρώην υπουργού στη φυλακή, αλλά και για την απόφαση της Βίκυς Σταμάτη για διαζύγιο, ανέφερε πως ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο για την υπόθεση.

«Έκανα μια συζήτηση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Το έμαθε από εμένα πρωί πρωί. Δεν ήθελα να το μάθει από τα κανάλια. Έδειξε αιφνιδιασμένος. Ήταν ένα σοκ για αυτόν. Γίνεται σε μια κακή στιγμή…» είπε.

H Βίκυ Σταμάτη στην ανακοίνωση ανέφερε:

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου».

»Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

»Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή μου έχει απομείνει.

»Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Η πρώτη συνάντηση του Άκη Τσοχατζόπουλου με τη Βίκυ Σταμάτη μετά την είδηση -βόμβα για το διαζύγιο τους, έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Η Βίκυ Σταμάτη έφτασε στο Εφετείο με ταξί. Φορώντας κουκούλα και έχοντας αθλητική περιβολή μπήκε στο δικαστήριο, το οποίο βρισκόταν σε διακοπή και κάθισε τρεις θέσεις πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Όταν εκείνος αντιλήφθηκε την παρουσία της την πλησίασε και της μίλησε χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση.

Εκείνη καθόταν σιωπηλή και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, επιστρέφει στη φυλακή. Σήμερα οδηγείται στον Κορυδαλλό.

Σχετικά άρθρα