Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλησιάζει τους εκτελεστές του Μ. Ζαφειρόπουλου η αστυνομία – “Μίλησαν” οι σημειώσεις του

Πλησιάζει τους εκτελεστές του Μ. Ζαφειρόπουλου η αστυνομία – “Μίλησαν” οι σημειώσεις του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος,

Πολύ κοντά στους εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φαίνεται να είναι η αστυνομία, καθώς όπως αποδείχθηκε υπήρξαν πάρα πολύ απρόσεκτοι, αφήνοντας πίσω τους στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητά τους.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σημειώσεις του αδικοχαμένου ποινικολόγου βρίσκεται η λύση στο θρίλερ, καθώς φαίνεται ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος στα χαρτιά που είχε μπροστά του την ώρα της συνάντησής του με τους εκτελεστές του έγραψε τα ονόματα που του είπαν, τα οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι και τα αληθινά.

Ο ένας μάλιστα από τους δύο δράστες, φέρεται να είναι γνωστός στην αστυνομία, όμως οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας περιμένουν τώρα τις αναλύσεις των αποτυπώματων και του γενετικού υλικού που άφησαν πίσω τους οι εκτελεστές για να «δέσουν» την υπόθεση και να καταλήξουν με σιγουριά στην ταυτότητα των δραστών.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές και δημιουργεί μία μεγαλύτερη πίεση είναι το ενδεχόμενο οι δύο εκτελεστές να προσπαθήσουν να φύγουν από τη χώρα μετά από τη δημοσιότητα που πήρε η δολοφονία του πινικολόγου.

Έτσι, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να μπορέσουν να σκιαγραφήσουν μέσα από τις περιγραφές του 32χρονου συνεργάτη του δικηγόρου, αλλά και από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας τους εκτελεστές.

Επίσης οι αστυνομικοί αναζητούν τον εγκέφαλο πίσω από την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου. Προσπαθούν λοιπόν να εντοπίσουν το κινητό τηλέφωνο από το οποίο έγινε η κλήση στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης στον γνωστό ποινικολόγο, προκειμένου οι δράστες να κλείσουν το μοιραίο ραντεβού μαζί του.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι δράστες απενεργοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα μετά από την άγρια δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας.

Πάντως οι αρχές δεν εγκαταλείπουν τις έρευνες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνουν μέσω ειδικού λογισμικού τις κλήσεις που έγιναν από και προς περίεργα τηλέφωνα τα δέκα λεπτά που ακολούθησαν της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου και έχουν καταγραφεί από την κεραία που καλύπτει τη Νεάπολη Εξαρχείων.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος ήταν ο άνθρωπος που προσέλαβε τους δύο εγκληματίες για να εκτελέσουν ή να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, αλλά και τι συνέβη μέσα στο γραφείο του δικηγόρου που οδήγησε στην εκτέλεσή του.

Σχετικά άρθρα