Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα δεδομένα στο φόνο Ζαφειρόπουλου στο μικροσκόπιο των ερευνών της ΕΛ. ΑΣ.

Νέα δεδομένα στο φόνο Ζαφειρόπουλου στο μικροσκόπιο των ερευνών της ΕΛ. ΑΣ.

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το iefimerida.gr, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία η δολοφονία μπορεί να μην ήταν προσχεδιασμένη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το σκηνικό της δολοφονίας δείχνει ότι ενδεχομένως οι δύο δράστες οι οποίοι συνάντησαν τον άτυχο δικηγόρο για περίπου 20 λεπτά κατ’ ιδίαν στο γραφείο του, υπέβαλαν ενδεχομένως αιτήματα για κάποια υπόθεση τα οποία δεν έγιναν αποδεκτά και ακολούθησε η δολοφονία.

Τα στοιχεία της ΕΛ. ΑΣ.

Τα στοιχεία που δείχνουν στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ότι επρόκειτο μάλλον για δολοφονία «εν θερμώ» και όχι για προμελετημένο έγκλημα είναι τα εξής:

Οι δύο δράστες προσήλθαν στο δικηγορικό γραφείο στην Ασκληπιού 154 με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Παρέμειναν περί τα 20 λεπτά στο γραφείο μαζί με τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του και άλλα 10 λεπτά μόνοι με το θύμα.
Διακινδύνευσαν να τους δουν αυτόπτες μάρτυρες – όπως ο συνεργάτης του άτυχου δικηγόρου που ήταν στο γραφείο – αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από γειτονική τράπεζα.

Δεν ενδιαφέρθηκαν αν άφησαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό (DNA) το οποίο εντόπισαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες και εικασίες από την πλευρά της αστυνομίας η υπόθεση του «συμβολαίου θανάτου» απομακρύνεται και οι υποψίες πλέον στρέφονται σε άλλο ενδεχόμενο.

Οπως φαίνεται υπήρξε προσέγγιση του δικηγόρου από τους δράστες, είτε για κάποια υπόθεση που είχε αναλάβει ή θα αναλάμβανε, είτε χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα κάποια υπόθεση για να του ασκηθούν πιέσεις ενδεχομένως για θέμα επαγγελματικού ή προσωπικού χαρακτήρα.

Σχετικά άρθρα