Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και δύο ανήλικοι στους συλληφθέντες για την ρατσιστική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Και δύο ανήλικοι στους συλληφθέντες για την ρατσιστική επίθεση στον Ασπρόπυργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπρόπυργος, Αστυνομία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ομάδα ΔΙΑΣ, Πακιστανοί, Ρατσισμός,

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 17 ετών και ένας 18χρονος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για την ρατσιστική επίθεση και τον ξυλοδαρμό των δύο Πακιστανών εργατών το περασμένο Σάββατο, στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της Αστυνομίας, οι τρεις συλληφθέντες κινούνται στον ακροδεξιό χώρο, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τους συνδέουν επίσημα με την Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Και οι τρεις είναι γνωστοί στην Αστυνομία, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τις αρχές για βίαιες ενέργειες, μία εκ των οποίων σχετίζεται άμεσα με ρατσιστική συμπεριφορά.

Πριν από μερικούς μήνες, τον περασμένο Απρίλιο, είχαν επιτεθεί σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που επιχείρησαν να τους ελέγξουν στον Ασπρόπυργο, αλλά προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, όπου εκεί, επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς.

Λίγο καιρό αργότερα, τον Ιούνιο, συνελήφθησαν και πάλι στον Ασπρόπυργο, για συμμετοχή σε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον της αντιρατσιστικής διαδήλωσης που έγινε έξω από το δημαρχείο, με αφορμή τις επιθέσεις από ομάδα περίπου 30 ατόμων, στους χώρους που διέμεναν Πακιστανοί μετανάστες.

Σχετικά άρθρα