Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΟΚ από τις φονικές οδηγίες στη Σητεία: Φεύγει τώρα – Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο

ΣΟΚ από τις φονικές οδηγίες στη Σητεία: Φεύγει τώρα – Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Κρήτη, Σητεία,

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη στυγνή δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία.

Μέχρι στιγμής, κανένας δεν δικηγόρος δεν έχει εμφανιστεί για να υπεραπιστεί το ζευγάρι που βρίσκεται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πίσω από τη δολοφονία.

Σε βάρος του 37χρονου Βουλγάρου έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η γυναίκα του καρδιολόγου διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Το τελευταίο μήνυμα της 38χρονης στον εραστή της

Συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που τελικά το παράνομο ζευγάρι δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό καθώς όπως προκύπτει η 38χρονη μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε οδηγίες στον ομοεθνή εραστή της.

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο», έγραφε μάλιστα στο τελευταίο sms που του έστειλε λίγο πριν αυτός σκοτώσει τον άτυχο γιατρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του γιατρού, βρήκαν το κινητό της 38χρονης η οποία δεν πρόλαβε να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα.

Στο προτελευταίο μήνυμα η 38χρονη έγραφε στον εραστή της: «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι».

Η γνωριμία της 38χρονης με τον 62χρονο καρδιολόγο

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στο ιατρείο, το οποίο καθάριζε η μητέρα της 38χρονης. Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη θα ανακοίνωνε στο γιατρό ότι είναι έγκυος.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη η οποία δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Συχνά αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά τον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση.

Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της. Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Εχω πέσει από τα σύννεφα»

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού εφόσον προκύψει προφυλάκιση της μητέρας.

Στη Σητεία διαμένει η μητέρα της 38χρονης, η οποία εμφανίζεται σοκαρισμένη από τη δολοφονία του γαμπρού της, τον οποίο περιγράφει με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη για το γαμπρό μου. Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση, πάντα με βοηθούσε και με υποστήριζε».

Αυτά ανέφερε η μητέρα της 38χρονης συζύγου του Χριστόδουλου Καλαντζάκη μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Σχετικά άρθρα