Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Απελευθέρωσαν τον Λεμπιδάκη μετά από 6 μήνες ομηρείας

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Απελευθέρωσαν τον Λεμπιδάκη μετά από 6 μήνες ομηρείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Κρήτη, Χανιά,

Αίσιο τέλος είχε η πολύμηνη απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έπειτα από έφοδο αστυνομικών σε σπίτι που τον κρατούσαν όμηρο οι απαγωγείς του.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε οχτώ συλλήψεις.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στην περιοχή του Ηρακλείου, βρέθηκε έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η Αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται σε περιοχή 4 χιλιομέτρων, έξω από την πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από την πολύμηνη κράτηση του.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να εξετασθεί από γιατρούς και να συναντήσει την οικογένειά του.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο»

Συγκινημένος και ανακουφισμένος από την απελευθέρωση του γιου του μετά από έξι μήνες ομηρείας, είναι ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Ιωάννης.

«Tο ευχαριστώ είναι λίγο για όλους όσους συνέβαλαν», δήλωσε στο cretalive, ανακουφισμένος μετά την πολύμηνη περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά του.

Τι δήλωσε ο Νίκος Τόσκας

Σε δηλώσεις του στον Αντένα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του επιχειρηματία.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεγάλης ακρίβειας επιχείρηση» των αστυνομικών αρχών και υπογράμμισε ότι στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν η προστασία της ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Επεσήμανε ακόμα ότι οι αρχές έδρασαν με μεγάλη προσοχή, από την πρώτη στιγμή.

Σχετικά άρθρα