Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με άγρια κακοποιημένο δίχρονο νήπιο στα Καμένα Βούρλα

Θρίλερ με άγρια κακοποιημένο δίχρονο νήπιο στα Καμένα Βούρλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ενδοοικογενειακή Βία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Καμένα Βούρλα,

Καψίματα από πούρο είχε το δίχρονο παιδί που μεταφέρθηκε κακοποιημένο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ είχε μείνει για πολύ ώρα σε κρύο νερό.

Ο 39χρονος πατέρας θα οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Νικήτας Θεολογίτης, διέταξε τον εγκλεισμό του 39χρονου σε ψυχιατρείο.

Προηγήθηκε η εξέταση του πατέρα από δυο ψυχιάτρους, καθώς επίσης και η ιατροδικαστική εξέταση που είχε παραγγείλει ο Εισαγγελέας.

Χθες το απόγευμα ο κ. Θεολογίτης είχε ζητήσει να δει και την μητέρα του παιδιού.

Ο Εισαγγελέας αφού συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία και τις γνωματεύσεις που είχε ζητήσει, διέταξε τον εγκλεισμό του 39χρονου, ο οποίος αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2χρονο αγόρι έχει εκδορές σε όλο του το σώμα, μώλωπες και καψίματα από πούρο στα πόδια. (Ο πατέρας καπνίζει πούρο).

Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί ήταν για πολύ ώρα σε κρύο νερό, γι’ αυτό και έπαθε υποθερμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένα 2χρονο αγόρι το οποίο είχε υποθερμία και ήταν χτυπημένο.

Το συνόδευε ο 39χρονος πατέρας ο οποίος όμως είχε περίεργη συμπεριφορά, ενώ στις ερωτήσεις των γιατρών έδινε επίσης περίεργες και ασαφείς απαντήσεις του τύπου:

«Πήγαμε μια βόλτα με το παιδί, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε…».

Οι γιατροί όπως ήταν φυσικό ενημέρωσαν την Αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια από την Αθήνα, που επέστρεφε στο σπίτι της από την εκδρομή του τριημέρου.

Όταν έφτασαν στα Καμένα Βούρλα, επειδή η μητέρα είναι έγκυος και ένιωθε κουρασμένη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Γύρω στις 11:00 το βράδυ η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα.

Ενώ η μητέρα όλες αυτές τις ώρες κοιμόταν, ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Δεν είναι γνωστό αν είχε βουτήξει το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο το 2χρονο αγόρι έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες.

Σχετικά άρθρα