Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λύθηκε κι άλλος γρίφος από το 2014 με τεμαχισμένο πτώμα 84χρονου

Λύθηκε κι άλλος γρίφος από το 2014 με τεμαχισμένο πτώμα 84χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγάλεω, Αστυνομία, Δολοφονίες,

Λύθηκε το μυστήριο με το έγκλημα με το τεμαχισμένο και καμμένο πτώμα ηλικιωμένου που είχε βρεθεί στο Αιγάλεω το 2014 έριξε η Αστυνομία.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι μία 44χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη, καθώς και ένα ζευγάρι Ρουμάνων, ηλικίας 37 ετών αμφότεροι, για τους οποίους θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 84χρονου είχε βρεθεί τεμαχισμένη και απανθρακωμένη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ο ίδιος καθώς και οι δράστες στους οποίους είχε παραχωρήσει – νοικιάσει διαμερίσματα.

Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι οι 44χρονη και οι δύο 37χρονοι σκότωσαν τον ηλικιωμένο μέσα στο διάμερισμά του με κίνητρο τη ληστεία αλλά και λόγω προσωπικών διαφορών. σα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρών κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σχετικά άρθρα