Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήλιο: Σκότωσε τον εραστή της πρώην συντρόφου του

Πήλιο: Σκότωσε τον εραστή της πρώην συντρόφου του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πήλιο,

Την πρώην του σύντροφο με τον νυν φίλο της προσπάθησε να δολοφονήσει κι εν μέρει τα κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου στη Μακρυρράχη, στο Πήλιο, 50χρονος ο οποίος πυροβόλησε τρεις φορές κατά του ζευγαριού, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 61χρονο και ελαφρά στο χέρι την 36χρονη πρώην σύντροφό του.

Η ζήλεια είχε θολώσει τόσο το μυαλό του 50χρονου, όπως γράφει το myvolos.net, ο οποίος μετά από τον πυροβολισμό στην κοιλιά του 61χρονου, μπροστά στα μάτια της 36χρονης, τον χτυπούσε δυνατά στο κεφάλι με το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εγκατάλειψε αιμόφυρτα τα δύο θύματά του στην αποθήκη του 61χρονου και μετέβη στο σπίτι του όπου, κατά δήλωσή του, ήπιε ισχυρό γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει.

Η 36χρονη, τραυματισμένη από τον πρώτο πυροβολισμό στο χέρι, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αιμορραγία του 61χρονου συντρόφου της, που δέχτηκε από κοντινή απόσταση πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα ενώ αιμορραγούσε και από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στο κεφάλι. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ από το Βόλο, μαζί με αστυνομικούς του ΑΤ Περιφέρειας, έσπευσαν στο χωριό και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε Νοσοκομείο, πιθανότατα εκτός κινδύνου.

Αντίθετα άτυχος στάθηκε ο 61χρονος ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διακομίστηκε μαζί την 36χρονη η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Σχετικά άρθρα