Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκάρει ο σατανιστής που θυσίασε στον Εωσφόρο 40αχρονη άστεγη

Σοκάρει ο σατανιστής που θυσίασε στον Εωσφόρο 40αχρονη άστεγη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυφάδα, Δολοφονίες, Μαύρη Μαγεία, Σατανισμός,

Αμετακίνητος εμφανίστηκε ο 23χρονος «σατανιστής της Γλυφάδας», που κατηγορείται ότι το Πάσχα του 2013, σκότωσε μία 40χρονη άστεγη, σε παγκάκι της περιοχής. Η υπόθεση αναβίωσε χθες, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Το ακροατήριο άκουσε με κομμένη την ανάσα περιγραφές- σοκ για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο η άτυχη γυναίκα θυσιάστηκε στις δυνάμεις του κακού, από τον νεαρό που πίστευε ότι τον καθοδηγούσε ο Εωσφόρος.

Αποκαλυπτικός στα όσα είπε ήταν ο μάρτυρας- κλειδί στην υπόθεση, καθώς παγίδευε τον κατηγορούμενο (ήταν ο πρώτος που έμαθε για το φρικτό έγκλημα και αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία).

Ο εν λόγω νεαρός στρατιωτικός διέθετε προφίλ με ψευδώνυμο στο facebook για τον ελευθεροκτονισμό και ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου τον προσέγγισε ζητώντας του να τον φέρει σε επαφή με τους ανώτερους στην ιεραρχία. Πίστευε- όπως έλεγε- ότι εκείνοι θα τον βοηθούσαν να γίνει «αρχιερέας του σατανά» και να κερδίσει πλούτη, εξουσία και γυναίκες!

«Ήταν αποφασισμένος να πέσει επί πτωμάτων για να μυηθεί στον σατανισμό. Στην αρχή το πήρα για πλάκα. Όμως για να με πείσει, όταν συνέχισα να τον αποκρούω, μου αποκάλυψε πως αυτός σκότωσε την άστεγη γυναίκα!. “Δώσε μου ένα καθαρό όπλο και σου τρώω όποιον θες” μου είπε κάποια στιγμή!» κατέθεσε ο μάρτυρας-κλειδί και πρόσθεσε μάλιστα πως ο 23χρονος Αλέξανδρος υπερηφανευόταν για τη δολοφονία που διέπραξε.

Σχετικά άρθρα