Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαγωγή 25 επιχειρηματιών – ονόματα σχεδίαζε ο Πετρακάκος

Απαγωγή 25 επιχειρηματιών – ονόματα σχεδίαζε ο Πετρακάκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Γιώργος Πετρακάκος, Τρομοκρατία,

Σημειώσεις με τα ονόματα τουλάχιστον 25 επιφανών επιχειρηματιών και γόνων τους, τους οποίους σχεδίαζαν να απαγάγουν βρήκαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια των ελέγχων στη νέα γιάφκα του Γιώργου Πετρακάκου που εντοπίστηκε την Πέμπτη στο Μαραθώνα Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σημειώσεις βρίσκονταν αναλυτικά σχέδια για την εκτέλεση των απαγωγών με πολλές λεπτομέρειες όπως οι διαδρομές που ακολουθούσαν οι επιχειρηματίες και οι γόνοι τους κατά τη διάρκεια των καθημερινών μετακινήσεών τους, τον αριθμό των αστυνομικών και σωματοφυλάκων που ενδεχομένως είχαν και οι διευθύνσεις των κατοικιών τους.

Στο σημειωματάριο είχαν σχεδιασμένους και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να δράσουν για να σπάσουν την ασφάλεια και να απαγάγουν τους επιχειρηματίες.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι η γιάφκα στο Μαραθώνα την είχε νοικιαστεί από τον Σπύρο Δραβίλα με πλαστά στοιχεία. Πρόκειται για άτομο που μετείχε στη ληστεία του Διστόμου και αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάιο.

Στην έρευνα που πραγματοποιεί η αντιτρομοκρατική έχουν ήδη βρεθεί τρεις σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά και συγκεκριμένα δύο πιστόλια, δύο καλάσνικοφ, δύο εκτοξευτήρες ρουκετών, ένα MP5, χειροβομβίδα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, για τα οποία η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι είναι καθαρά.

Σχετικά άρθρα