Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον εισαγγελέα οι Γεωργιανοί για το άγριο έγκλημα στην Ύδρα

Στον εισαγγελέα οι Γεωργιανοί για το άγριο έγκλημα στην Ύδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Εισαγγελία Πειραιά, Ύδρα,

Στην εισαγγελία Πειραιά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν σήμερα οι 7 Γεωργιανοί που συνελήφθησαν για την υπόθεση της ληστείας σε κατοικία στην Ύδρα που είχε ως αποτέλεσμα, ένας 67χρονος,ιδιοκτήτης ταβέρνας να χάσει τη ζωή του.

Η κατηγορία που βαρύνει τους συλληφθέντες οι οποίοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σε δύο ομάδες Πέμπτη και Παρασκευή είναι ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία.

Και οι 7 αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση λέγοντας ότι στο νησί είχαν πάει διακοπές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δικογραφία για τους συλληφθέντες έχει συμπεριληφθεί ένα cd που πιθανόν δείχνει τους δράστες να κινούνται στην περιοχή και κοντά στην οικία. Επίσης φέρεται να έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματά τους μέσα στην οικία του άτυχου 67χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες που κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Αθηνών είχαν εισβάλει τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατοικία του νησιού και αφού έδεσαν και φίμωσαν τον 67χρονο ιδιοκτήτη και την 58χρονη σύζυγό του, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Η 58χρονη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, ενώ ο 67χρονος σύζυγός της βρέθηκε νεκρός.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε απόφραξη των αεροφόρων οδών σε συνδυασμό με έμφραγμα. Επίσης, ο 67χρονος έφερε μώλωπες.

Σχετικά άρθρα