Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι θέλει η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι θέλει η Βίκυ Σταμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, Φυλακές, Φυλακές Κορυδαλλού,

Hλεκτρονικό βραχιολάκι ζήτησε να φορέσει η Βίκυ Σταμάτη υποβάλλοντας για πολλοστή φορά, μέσω του συνηγόρου της, αίτηση για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ζήτησε να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και να της επιτρέπεται μόνο να πηγαίνει το παιδί της στο σχολείο και να το παίρνει απ’ αυτό.

Η Βίκυ Σταμάτη η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία απευθυνόμενη στους δικαστές που θα κρίνουν την αίτησή της τους είπε: «Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μερες στο ψυχιατρειο και 1,5 χρονο στις φυλακές Κορυδαλλού».

«Η Βίκυ Σταμάτη ζει όχι σε φυλακή, αλλά σε ένα τάφο», τόνισε ο συνήγορός της Φρ. Ραγκούσης περιγράφοντας την κατάστασή της ιδιαίτερα μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαϊτειο, καθώς δεν έχει καν τηλεφωνική επικοινωνία με το παιδί της.

Η ίδια η Βίκυ Σταμάτη η οποία χάρισε ένα φιλί στον Άκη Τσοχατζόπουλο… μπροστά σε φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία είπε στο σύζυγό της μπαίνοντας στην αίθουσα του δικαστηρίου: «Άκη θέλω να καθίσω πίσω σου εδώ είναι η θέση μου».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της απάντησε: «Δεν μπορείς να κάτσεις εκεί, πιο δίπλα ειναι η θέση σου», αλλά μάλλον η Βίκυ Σταμάτη δεν φάνηκε να συμφωνεί με αυτό και ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζήτησε βοήθεια απο τον συνήγορό της.

Σχετικά άρθρα