Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέα Ελλήνων βασάνισε οικιακή βοηθό στην Εύβοια (φωτογραφίες – σοκ)

Παρέα Ελλήνων βασάνισε οικιακή βοηθό στην Εύβοια (φωτογραφίες – σοκ)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βασανιστήρια, Βουλγαρία, Εύβοια, Ιστιαία, Οικιακή Βοηθός, Φωτογραφίες,

Επεισόδιο σκληρής βιαιότητας που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία εκτυλίχτηκε σε οικισμό του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού με “πρωταγωνιστές” παρέα Ελλήνων κατά αλλοδαπής.

Η 50χρονη Αναστασία, υπήκοος Βουλγαρίας, εργάζεται χρόνια στην Ιστιαία και τις γύρω περιοχές ως οικιακή βοηθός.

Έχει απασχοληθεί μακροχρόνια σε σπίτια της περιοχής, άλλοτε σαν καθαρίστρια και άλλοτε σαν φύλακας ηλικιωμένων, με τους εργοδότες της να υπογράφουν την εντιμότητα και εργατικότητα της.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η 50χρονη ξεκίνησε εργασία σε σπίτι του οικισμού Τσιφλίκι Ιστιαίας, υπηρετώντας κατάκοιτη 80χρονη γυναίκα.

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου, ο γιος της 80χρονης επισκέφτηκε την κατοικία της μητέρας του όπου και κατηγόρησε την 50χρονη αλλοδαπή πως αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ύψους 900 ευρώ, κάτι που εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά. Υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με την 50χρονη οικιακή βοηθό να ζητά την συνδρομή της αστυνομίας.

Ο 55χρονος έφυγε για το Νιοχώρι Ιστιαίας όπου και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα με την σύζυγο του και… παρέα άλλους δύο Έλληνες.

Ο 55χρονος ημεδαπός οδήγησε την 50χρονη αλλοδαπή στο διπλανό δωμάτιο, όπου και άρχισε να την χτυπά με απίστευτη βία στο πρόσωπο, με την “βοήθεια” των δύο φίλων του.

anastasia-3

Σύμφωνα με το θύμα, την απείλησαν με αναμμένο τσιγάρο και δεμένο μαντήλι στο λαιμό.

Το δράμα δεν σταματά εκεί, στην συνέχεια έδεσαν χειροπόδαρα το γρονθοκοπημένο αιμόφυρτο θύμα και με αυτοκίνητο την οδήγησαν στην παραλιακή περιοχή Τσοκαϊτη ρίχνοντας την σε σούδα με νερό.

Για να γλιτώσει από την μανία των αντρών και με φόβο την ζωή της, η 50χρονη παραδέχτηκε πως αφαίρεσε τα χρήματα και θα τα επιστρέψει. Την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν λίγο αργότερα.

anastasia-2

Το ανήμπορο θύμα με τα ρούχα μέσα στο αίμα διανυκτέρευσε σε φιλικό σπίτι και το πρωί της επομένης πήγε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας να επιληφθεί του περιστατικού. Ακολούθησε κατάθεση και μήνυση ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Χαλκίδας.

Ο 55χρονος δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, προφυλακίστηκε και θα οδηγηθεί αρμοδίως στον ανακριτή. Επίσης, κατάθεσε μήνυση κατά της παθούσης για κλοπή.

Πηγή: istiaianews

anastasia-1

anastasia-4

Σχετικά άρθρα