Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν μηνύει τις ΗΠΑ για το εμπάργκο η Καλάσνικοφ

Δεν μηνύει τις ΗΠΑ για το εμπάργκο η Καλάσνικοφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλάσνικοφ, Ρωσία,

Η κορυφαία ρωσική κατασκευαστική εταιρεία των διάσημων όπλων Καλάσνικοφ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση κατά των ΗΠΑ για το εμπάργκο που επέβαλαν στις πωλήσεις στην αμερικανική αγορά.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής κοινοπραξίας Αλεξέι Κριβορούτσκο στην εφημερίδα Kommersant, είναι ανώφελο, και το μόνο που θα καταφέρει η εταιρεία, είναι να χάσει χρόνο και χρήμα σε δικηγόρους…

«Έχουμε μελετήσει ενδελεχώς το θέμα. Δεδομένης της σημερινής κατάστασης, οι πιθανότητες να αρθεί το εμπάργκο είναι μηδενικές. Είναι ανώφελο να κινηθούμε δικαστικά, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε χρήματα στις νομικές υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να αναλάβουμε καμία νομική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση» απάντησε ο Κριβορούτσκο σε ερώτηση της εφημερίδας για ενδεχόμενη νομική διαμαρτυρία στο εμπάργκο εξαγωγών Καλάσνικοφ στην αμερικανική αγορά.

Συμπλήρωσε όμως πως οι κυρώσεις δεν έχουν βλάψει μόνο την Καλάσνικοφ αλλά και τους Αμερικανούς πελάτες που βλέπουν την αυξημένη ζήτηση, χωρία να μπορούν ανταποκριθούν.

«Ελπίζουμε πως θα αρθεί σύντομα το εμπάργκο και τα Καλάσνικοφ θα επιστρέψουν στην αγορά των ΗΠΑ» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα