Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλινικές Ιασώ: «Best Hospitals of the World 2014»

Κλινικές Ιασώ: «Best Hospitals of the World 2014»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κλινικές Ιασώ, Όμιλος Ιασώ,

Οι κλινικές του ομίλου Ιασώ, Ιασώ και Ιασώ Παίδων, Ιασώ General, Ιασώ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, αναγορεύτηκαν πρόσφατα και συστήνονται από το Diplomatic Council, ως «Best Hospitals Worldwide 2014».

To Diplomatic Council που έχει έδρα τη Χάγη, είναι ένας διεθνής Οργανισμός Σκέψης (think tank), με μέλη διεθνείς προσωπικότητες της διπλωματίας, της πολιτικής, της βιομηχανίας, της τέχνης και του αθλητισμού.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια των πιστοποιήσεων των κλινικών του ομίλου κατά TEMOS International με έδρα τη Γερμανία για τον Ιατρικό Τουρισμό και TUV Nord (TUV Hellas) κατά ISO 9001:2008 για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές τους.

Ο όμιλος Ιασώ αποτελεί έναν υπερσύγχρονο όμιλο με πρότυπες μονάδες υγείας όπως τα Ιασώ και Ιασώ Παίδων, το Ιασώ General, το Ιασώ Θεσσαλίας και ο Φιλοκτήτης, εξοπλισμένες με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων, καθώς επίσης επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Ο όμιλος Ιασώ πάντα ένα βήμα μπροστά, μέσω των πιστοποιήσεων ποιότητας στο σύνολο των κλινικών του, και της εν γένει στόχευσής του στη διασφάλιση ποιότητας, πλέον και με την αναγνώριση από διεθνείς Οργανισμούς όπως το Diplomatic Council, στο σύνολο των κλινικών του, σηματοδοτεί τις εξελίξεις στα θέματα υγείας όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην επέκταση των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά του Ιατρικού Τουρισμού.

Σχετικά άρθρα