Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Beat: Εμείς δεν λειτουργούμε όπως η Uber

Beat: Εμείς δεν λειτουργούμε όπως η Uber
Διαβάστε σχετικά για Ταξί,

Αποκλειστικά την Uber αφορά τόσο η ουσία όσο και το τυπικό της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου τονίζει η εταιρεία Beat.

«Με βάση το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο – συνεχίζει η εταιρεία Beat – η απόφαση αναφέρει επί λέξει: ‘μέσω μιας εφαρμογής για έξυπνα τηλέφωνα διευκολύνεται έναντι αμοιβής η επικοινωνία μεταξύ μη επαγγελματιών οδηγών που χρησιμοποιούν δικό τους όχημα και ατόμων που επιθυμούν να μετακινηθούν εντός πόλης’. Είναι πασιφανές, λοιπόν, ότι καμία αναλογία δεν υπάρχει μεταξύ της Beat και της Uber, και ο οποιοσδήποτε συσχετισμός γίνεται από άγνοια».

«Η Beat συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες και ήδη αδειοδοτημένους οδηγούς και επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (ταξί) που υπόκεινται πλήρως στο θεσμικό και ελεγκτικό καθεστώς των αρμοδίων αρχών. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγχυσης ή παρερμηνείας. Η σημερινή απόφαση δεν αφορά, ούτε επηρεάζει στο ελάχιστο τις θέσεις που έχει ήδη διατυπώσει η εταιρεία μας- μόνο τις ενισχύει» καταλήγει η Beat στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά άρθρα