Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η “Κρι Κρι” ανοίγεται στην αγορά παγωτού της Αφρικής

Η “Κρι Κρι” ανοίγεται στην αγορά παγωτού της Αφρικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Κρι Κρι, Παγωτό,

Την παρουσία της στην αγορά παγωτού της Σενεγάλης εγκαινιάζει η ελληνική βιομηχανία γάλακτος Κρι – Κρι, συνεπής στη στρατηγική της για ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Σενεγάλη είναι μία χώρα που οι καιρικές συνθήκες βοηθούν έτσι ώστε το παγωτό να καταναλώνεται όλη την διάρκεια του έτους. Οι εξαγωγές παγωτών ΚΡΙ ΚΡΙ στη χώρα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο 2013 και εξελίσσονται δυναμικά και διαρκώς καθώς όλο και περισσότερα κίτρινα ψυγεία τοποθετούνται στην αγορά. Εκτός της Σενεγάλης, στόχος της εταιρίας είναι να δραστηριοποιηθεί σε όλες τις χώρες της Δυτικής Αφρικής. Πολύ σύντομα τα γευστικά παγωτά της εταιρίας θα βρίσκονται σε σημεία λιανικής της Ρωσίας μέσω τοπικού διανομέα.

Τα παγωτά ΚΡΙ ΚΡΙ σήμερα έχουν παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, με κυριότερες τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο, την Ιρλανδία, την Σενεγάλη και το Ιράκ.

Μάλιστα την φετινή χρονιά η ΚΡΙ ΚΡΙ λανσάρει νέα παγωτά για το εξωτερικό: την σειρά frozen yogurt, προϊόντα που πρωτοπαρουσιάστηκαν κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην διεθνή έκθεση της Anuga τον Οκτώβριο του 2013.

Σχετικά άρθρα