Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

puBBuh: Μια πλατφόρμα διαδραστικών ηλεκτρονικών εκδόσεων

puBBuh: Μια πλατφόρμα διαδραστικών ηλεκτρονικών εκδόσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας,

Να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση, με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, είχαν την ευκαιρία 42 νεοφυείς ομάδες μέσα από το έργο της Θερμοκοιτίδας Υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ.

Με την έναρξη της λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, αναδείχθηκε ένα «φυτώριο» καινοτόμων επιχειρήσεων, στην καρδιά της Αθήνας. Σκοπός του ΕΒΕΑ ήταν και παραμένει να συμβάλει, όχι μόνο στη μείωση του απαιτούμενου αρχικού κεφαλαίου, αλλά κυρίως στην υπέρβαση μιας σειράς εμποδίων και προβλημάτων που οι νεοφυείς επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το puBBuh

Το puBBuh είναι μια πλατφόρμα διαδραστικών ηλεκτρονικών εκδόσεων. Προσφέρει μια σειρά από εργαλεία με τα οποία το μέλος του puBBuh μπορεί να δημιουργήσει να εμπορευτεί και να εκμεταλλευτεί με διάφορους τρόπους την ηλεκτρονική του έκδοση. Ο αναγνώστης από την άλλη μεριά απολαμβάνει μιας νέα και σύγχρονη εμπειρία ανάγνωσης και μάλιστα χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής.

Το puBBuh απευθύνεται σε αυτούς που έχουν περιεχόμενο κατάλληλο για έκδοση. Τους βοηθάμε να αυτοεκδόσουν, να εμπλουτίσουν και να διανείμουν ηλεκτρονικά το περιεχόμενο τους. Επιπλέον το pubBuh είναι μια θαυμάσια υπηρεσία για να χρησιμοποιηθεί ως μέσο διάθεσης και διαφήμισης του εκδοτικού αποτελέσματος. Ενδεικτικά απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, καλλιτέχνες, ποιητές, φοιτητές κλπ

Η καινοτομία είναι στη πλήρη εκμετάλλευση των υπηρεσιών του Διαδικτύου. Το μέλος που κάνει την έκδοση (εκδότης) μπορεί να την εμπλουτίσει με διαδραστικά στοιχεία, μπορεί να την διασυνδέσει με άλλες εκδόσεις του ίδιου ή και άλλων εκδοτών. Μπορεί να την διακινήσει μέσω εντελώς δικών του εφαρμογών. Μπορεί ακόμα και να έλθει σε συμφωνία με άλλα μέλη προκειμένου αυτά να διακινήσουν τις εκδόσεις του. Είναι πληρέστερη πλατφόρμα για τη δημιουργία και εκμετάλλευση ηλεκτρονικών διαδραστικών εκδόσεων.

Το έργο Θ.Ε.Α. είναι μέλος του Δικτύου Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, και εντάχθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Έργο: Αθήνα” και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2007-2013 του ΕΣΠA.

Σχετικά άρθρα