Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Vodafone: Mobile Internet στο εξωτερικό με 4G ταχύτητες σε 28 χώρες

Vodafone:  Mobile Internet στο εξωτερικό με 4G ταχύτητες σε 28 χώρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Vodafone, Διαδίκτυο,

H Vodafone, έχοντας εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δίκτυο 3G Mobile Internet στο εξωτερικό, τώρα επεκτείνει την ηγετική της θέση, προσφέροντας ταχύτητες 4G σε 28 χώρες, τρεις φορές παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο πάροχο στην Ελλάδα.

Επίσης, η συνεργασία της με τα περισσότερα δίκτυα Vodafone που διαθέτουν 4G στην Ευρώπη, εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία στην υπηρεσία 4G Mobile Internet.

Οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν ταχύτητες 4G στις παρακάτω χώρες:

Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κατάρ, Κροατία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Ταιβάν, Τσεχία.

Στόχος της Vodafone είναι να επεκτείνει την πρόσβαση των συνδρομητών στο 4G δίκτυο και σε άλλες χώρες, ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών της σε αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο όταν ταξιδεύουν.

Επιπλέον, με την υπηρεσία Vodafone Πας Παντού, που πρώτη η Vodafone έφερε στην ελληνική αγορά, όλοι μπορούν να μιλάνε και να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο εξωτερικό, αφού χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας, τα sms και τα ΜΒ του προγράμματός τους, όπου και αν βρίσκονται στην Ευρώπη, μόνο με €4,99/ημέρα.

Έτσι λοιπόν και αυτές τις γιορτές, οι συνδρομητές της Vodafone θα ζήσουν την καλύτερη εμπειρία Mobile Internet, όπου και αν βρίσκονται στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vodafone.gr/portal/4Groaming

Σχετικά άρθρα