Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βίκυ Κουλιανού εξηγεί γιατί επιστρέφει στις πασαρέλες

Η Βίκυ Κουλιανού εξηγεί γιατί επιστρέφει στις πασαρέλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίκυ Κουλιανού,

Η Βίκυ Κουλιανού δεν χρειάζεται συστάσεις. Υπήρξε ιέρεια του μόντελινγκ όπως και πολλές άλλες πετυχημένες Ελληνίδες, όμως τώρα επιστρέφει και πάλι στις πασαρέλες.

«Επιστρέφω στις πασαρέλες» παραδέχεται η ίδια και συνεχίζει: «Διατηρώ τον ενθουσιασμό και την αγάπη μου για αυτή τη δουλειά. Είναι ολόκληρη η ζωή μου. Στη φωτογράφιση που κάναμε για την ιταλική Vogue πέρασα πολύ ωραία». Μπορεί κάποιος να σκέφτηκε ότι η όμορφη Βίκυ επιστρέφει στο μόντελινγκ για τα χρήματα ένεκα της οικονομικής κρίσης, όμως όπως λέει στη Real η ίδια:

«Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχει πίσω από τα λεφτά. Είμαι από τις γυναίκες που τρέχουν πίσω από τα ισχυρά τους “θέλω” και περνάνε πολύ ωραία. Το πρώτο μου κίνητρο δεν ήταν τα χρήματα. Το πρώτο μου κίνητρο ήταν ότι θα δουλέψω πάλι με φίλους, αλλά και με νέους ανθρώπους. Δεν ήταν η πρώτη μου ανάγκη το οικονομικό κομμάτι, παρά το ότι διανύουμε δύσκολες εποχές». Επίσης η Βίκυ Κουλιανού ξεκαθαρίζει:

«Σε καμία περίπτωση, δεν πάω να πάρω τη δουλειά από τα νέα κορίτσια, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Οι δουλειές που κυνηγάω εγώ είναι πιο ειδικές, πιο συγκεκριμένες».

Σχετικά άρθρα