Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η βάφτιση του γιου του Φώτη – Τα τρυφερά λόγια της Μαρίας

Η βάφτιση του γιου του Φώτη – Τα τρυφερά λόγια της Μαρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μαρία Μπακοδήμου έγινε κουμπάρα του Φώτη Σεργουλόπουλου μιας και βάφτισε το γιο του, τον μικρό Γιώργο!

Το Μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Τριάδα στην Εκάλη, ενώ μετά τη βάφτιση ακολούθησε γλέντι στο “Shamone”.

Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν συγγενείς και φίλοι του παρουσιαστή, αλλά και πολλοί celebrities, όπως η Άννα Βίσση, η Πατρίσια Φιλντ, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, και ο Στέλιος Παρλιάρος.

Διαβάστε το τρυφερό κείμενο που έγραψε η παρουσιάστρια:

«Να μας ζήσει το αγόρι μας κουμπάρε. Δεν θα πλήξουμε ποτέ… Ευτυχώς κιόλας… Μια περίοδο όταν ήμουν πιτσιρίκα, είχα κοντά μαλλιά και φορούσα συνέχεια μια γκρι καμπαρντίνα, στην Βασιλίσσης Αμαλίας συνάντησα ένα τυπάκο όμορφο, ευγενικό και γελαστό που φορούσε χρωματιστά ρολόγια. Το flash back μου είναι σαν γεροντική ανασκόπηση… Το ξέρω, αλλά που να το φανταζόμουνα τότε ότι με εκείνο το τυπάκι θα κάναμε μαζί τόσο μεγάλη διαδρομή. (Εκεί θέλω να καταλήξω). Σχεδόν τα περάσαμε όλα μαζί. Και χαβαλέδες και προδοσίες και απώλειες κι υπέροχες στιγμές συνεργασίας και παγίδες και όλα. Είμαστε πια οικογένεια. Κι είμαστε η καλύτερη οικογένεια γιατί είμαστε “επιλεκτική οικογένεια”. », έγραψε στο marymary.

Και κατόπιν πρόσθεσε:

«Και τώρα είμαι και νονά του Γιώργου που είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην καλή διάθεση και τη γλύκα. Να ζήσει το αγόρι μας κουμπάρε κι όταν θα τον καμαρώσουμε μεγάλο να είμαστε πάντα έτσι όπως είμαστε τώρα. Όπως ήμασταν και τότε που φορούσα εγώ τη γκρι καμπαρντίνα κι εσύ τα χρωματιστά ρολόγια. Γελαστοί και χωρίς διαπραγμάτευση για το πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας».

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση:

sergoulopoulos_vap1

sergoulopoulos_vap2

sergoulopoulos_vap3

sergoulopoulos_vap4

sergoulopoulos_vap5

sergoulopoulos_vap6

sergoulopoulos_vap7

Σχετικά άρθρα