Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελένη Δήμου: Δεν θα είχε πρόβλημα αν ο γιος της ήταν gay

Ελένη Δήμου: Δεν θα είχε πρόβλημα αν ο γιος της ήταν gay
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Conchita, Ελένη Δήμου,

Η Ελένη Δήμου, η οποία μετράει 35 χρόνια στο τραγούδι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, για την φετινή νικήτρια της Eurovision Conchita Wurst, για το Gay Pride της Αθήνας και για τις απόψεις της πάνω σε αυτά τα θέματα.

Τι δήλωσε η Ελένη Δήμου για τη νίκη της Conchita Wurst;

«Είναι ένα αγόρι με πολύ σπουδαία φωνή! Έτυχε να τον ακούσω να ερμηνεύει το Everything της Άννας Βίσση και έπαθα πλάκα! Το λέει συγκλονιστικά! Είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Άκουσα κάποιους που έλεγαν ότι τους σόκαρε η εμφάνισή του. Εμένα δεν με σόκαρε καθόλου και βρίσκω όλα όσα ειπώθηκαν εντελώς περιττά».

Για την εμφάνιση της στο φετινό Gay Pride που έγινε τον Ιούνιο στην Αθήνα είπε:

«Ήταν μεγάλη τιμή που με κάλεσαν να εμφανιστώ στο Gay Pride. Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι η κοινωνία μας προχωράει δυσάρεστα και δεν αποδέχεται οτιδήποτε είναι διαφορετικό. Εγώ, από μικρό κοριτσάκι όταν ήμουν, όλα τα ομοφυλόφιλα αγόρια ήθελαν να είναι δίπλα μου και το 95 % των φίλων μου είναι gay».

Αν ο γιος της Ελένης Δήμου όμως της έλεγε πως είναι gay, πως θα αντιδρούσε;

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Και κανένας γονιός δεν πρέπει να έχει πρόβλημα αν το παιδί του είναι gay. Πρέπει να σέβεται τις επιλογές του και να είναι δίπλα του. Αυτά ακριβώς τα λόγια είπα και σε μία φίλη πρόσφατα που είχε έρθει μέσα στο άγχος, επειδή είχε την υποψία ότι το παιδί της είναι ομοφυλόφιλο. Δυστυχώς, οι γονείς με τη συμπεριφορά τους αναγκάζουν τα παιδιά τους να υποκρίνονται έναν άλλο τρόπο ζωής, κάνοντάς τα δυστυχισμένα».

Σχετικά άρθρα