Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δες ποιος… αριστερός άφησε έγκυο την κόρη της Μπακογιάννη!

Δες ποιος… αριστερός άφησε έγκυο την κόρη της Μπακογιάννη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ένθετου Real Life της εφημερίδας Real News μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη για τους γνωρίζοντες, για την κοινή γνώμη πάντως προκαλεί τουλάχιστον εντυπωσιασμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, η Αλεξία Μπακογιάννη (κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη κι εγγονή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) είναι έγκυος πέντε μηνών από τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ, δηλαδή από έναν σχεδόν… αριστερό, ο οποίος -για όσους αγνοούν το βιογραφικό του, που είναι και σύντομο- είναι δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και πρώην μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ κι αγωνίζεται, το παλικάρι, για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς!

Αλεξία Μπακογιάννη Ανδρέας Παπαδόπουλος

Η πανέμορφη Αλεξία Μπακογιάννη, που έχει ήδη δύο δίδυμα από τον δεύτερο γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, τα οποία ακούνε στα ονόματα Γιώργος και Θεοδώρα και είναι τεσσάρων χρονών, είναι ενθουσιασμένη με τη χαρμόσυνη είδηση, την οποία προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πέντε ολόκληρους μήνες.

Και μέχρι πρότινος κανείς δεν είχε πάρει είδηση το παραμικρό, μέχρι που το μυστικό μαρτύρησε -σύμφωνα με την εφημερίδα- ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης σε πολιτική εκδήλωση.

Με το που συνάντησε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, τον προσφώνησε “μπαμπά”, για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι η σύντροφός του περιμένει παιδί. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αρχικά ένιωσε αμήχανος, αλλά στη συνέχεια έβαλε το πλατύ του χαμόγελο, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση.

Η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είναι τρία χρόνια μαζί και γνωρίστηκαν στο εστιατόριο “Αλάτσι” του Σταύρου Θεοδωράκη, την εποχή που ο δημοσιογράφος ήταν και εστιάτορας κι ακόμα δεν είχε σκεφτεί να σώσει την Ελλάδα με το Ποτάμι. Ο έρωτάς τους, γράφει η εφημερίδα, ήταν κεραυνοβόλος κι έκτοτε είναι ευτυχισμένοι μαζί δίχως ακόμα να έχουν αποφασίσει πότε θα παντρευτούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, η είδηση της εγκυμοσύνης έχει γεμίσει με μεγάλη χαρά τις οικογένειες του ζευγαριού και πληροφορίες της εφημερίδας λένε ότι τόσο η μητέρα της Αλεξίας, Ντόρα Μπακογιάννη, όσο κι ο παππούς της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, όπως γράφει η εφημερίδα, τις επόμενες ημέρες θα πάει για διακοπές με τη σύντροφό του και την οικογένειά της στα Χανιά, όπου είναι το εξοχικό της οικογένειας Μητσοτάκη κι όλοι μαζί θα έχουν στα όπα-όπα την Αλεξία.

Η εφημερίδα επίσης μας ενημερώνει, ότι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού δεν είναι ο γάμος, μιας και η Αλεξία έχει ήδη ντυθεί δυο φορές νυφούλα, μια στο πλευρό του Δημήτρη Ζαφειριάδη και σε αυτό του Μανώλη Βάρσου.

Σχετικά άρθρα