Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων – Τον «έκραξε» ο Κραουνάκης

O Ψινάκης ακύρωσε παράσταση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων – Τον «έκραξε» ο Κραουνάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η παράσταση «Αντιγόνη του Σοφοκλή» που θα λάμβανε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Μάκρη και που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν προς ενίσχυση των πυροπαθών, ακυρώνεται κατόπιν απόφασης Ψινάκη, με αιτιολογία το… πένθος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα της παράστασης στο Facebook:

«—ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ—

Σήμερα 2/8/2018, ημέρα Πέμπτη, η παράσταση «Αντιγόνη του Σοφοκλή» που θα λάμβανε χώρα στη Νέα Μάκρη και που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν προς ενίσχυση των πυροπαθών, ακυρώνεται κατόπιν απόφασης του δημάρχου κυρίου Ψινάκη, με αιτιολογία το πένθος».

Κύμα αντιδράσεων στα social media από πλήθος χρηστών αλλά κι από τους συντελεστές της παράστασης που θα λάβαινε χώρα την Πέμπτη, στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης στη Νέα Μάκρη (με τα συνολικά έσοδα να διατίθενται υπέρ των πυρόπληκτων), αποτέλεσε η απόφαση του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη, να ακυρωθεί η παράσταση «λόγω πένθους».

Όπως αναφέρει ο Σταμάτης Κραουνάκης, που έχει γράψει την πρωτότυπη μουσική της παράστασης, κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» ο δήμαρχος Μαραθώνα «επέβαλε» στην υπεύθυνη Πολιτιστικών του δήμου την ακύρωση της παράστασης, μια πράξη που έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων.

Γράφει στη σελίδα του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης:

«Λοιπον

»Ομοθυμαδον συντελεστες και παραγωγος. Αποφασισαμε η σημερινη παρασταση της Αντιγονης στη Νεα Μακρη να δοθει και να πανε ολες οι εισπραξεις στους ανθρωπους εκει.

»Πριν λίγη ώρα ο Ηλιας Ψινακης επέβαλλε στην υπευθυνη πολιτιστικων του Δημου την ακυρωση της παραστασης …Λογω πενθους ειπε…

»Και εκεινη εντρομη μας ειδοποιησε …Ακυρωνεται λοιπον. Η σημερινη για τους πυροπληκτους στη Νεα Μακρη.

»Τον εψαξα στα τηλεφωνα και δεν εβγαινε…Κριμα.

»Αυτη τη στιγμη οι τεχνικοι μας ξηλωνουν. «Δεν υπαρχει μεγαλυτερος γκρεμος απο την ανθρωπινη ανοησια…»

Σχετικά άρθρα