Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Βασίλειου Κωστέτσου στα social media

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Βασίλειου Κωστέτσου στα social media
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλειος Κωστέτσος, Μόδα,

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα δημοσίευσε ο Βασίλειος Κωστέστος.

Δώδεκα μήνες έχουν περάσει από το πολύ σοβαρό χειρουργείο που υποβλήθηκε στην καρδιά.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής, έστειλε το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο Βασίλειος Κωστέστος, έγραψε χαρακτηριστικά:

«3..5..8….12!…πέρασαν 12 μήνες..& ναι θα μπορούσα να εχω Γενέθλια σημερα..σαν σημερα! Ο χρόνος ειναι σχετικός & ανελέητος…! Ολα ξεχνιούνται….

»Δεν ήταν αμυγδαλές δεν ήταν γρίπη δεν ήταν σκωληκοειδίτιδα δεν ήταν κατάθλιψη δεν..δεν..!

»Ήταν Πολυ περισσότερο..& πολλά περισσότερα!!Αν δεν σου συμβεί δεν μπορεις να το Νοιωσεις όσο κιαν προσπαθήσεις! Θεωρώ οτι με άλλαξε…σε πολλά!….εμένα!αλλα Οχι τους άλλους!

»Προς στιγμή ο άνθρωπος εμπρός στις τύψεις στα αγαπώ στα συγνώμη στο χέρι που δεν άπλωσε στα ψέμματα που σου είπε στα θαψιματα που σου έριξε πισώπλατα στις τρικλοποδιές που προσπάθησε να σου βάλλει…μεσα σε συντομα η μακροσκελή μηνύματα σου εύχεται περαστικά..η οτι συμπάσχει μαζι σου…!

»Όμως…μετα απο λιγο..και πάλι ειναι ο ίδιος άνθρωπος!…ο άνθρωπος που βοηθησες ο ανθρωπος που του εδωσες Αγαπη ο Φιλος ο κολλητός ο Πολυ κολλητός που θα ξεχάσει…Γεννηθήκαμε για να δίνουμε & να παίρνουμε Αγαπη έρωτα να απολαμβάνουμε τον υπέροχο ήλιο & την γαλάζια θάλασσα…τα χρήματα η έπαρση η ανελέητη δίψα για δόξα η ανικανοποίητη φύση μας που δεν την ελέγξαμε & που τίποτα απο αυτα δεν θα μας χαρίσουν την χαμένη ευτυχία..μας έκαναν δούλους μιας προδιεγραμμενης ματαιότητας…

»Ο Θεός με αγκάλιασε γύρισα δυνατότερος δημιουργικοτερος ωριμοτερος με Πολυ Αγαπη πίσω με αλλα «πιστεύω» & πάντα θα ειμαι!..& θα με βρίσκουν μπροστά γιατι οποίος του μέλλει να πνιγεί ποτε του δεν πεθαίνει! Και πάλι να ευχαριστήσω τον…τους «Αγνώστους» φίλους για τα μηνύματα αγάπης που μου έστειλαν! Χρονια μου πολλά λοιπόν».

Δείτε την ανάρτηση του:

Σχετικά άρθρα