Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα “πιπεράτα” υπονοούμενα από την Στόρμι Ντάνιελς: Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ με τον Τραμπ

Νέα “πιπεράτα” υπονοούμενα από την Στόρμι Ντάνιελς: Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ με τον Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέα καυτά υπονοούμενα για τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ πριν από 12 χρόνια προχώρησε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς ενώ αναμένεται η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο CBS στις 25 Μαρτίου.

Απαντώντας στο σχόλιο ενός χρήστη του Twitter που υποστήριξε ότι θα πρέπει να «εξαφανιστεί» γιατί «κανείς δεν ενδιαφέρεται αν είσαι τ…. και αν κοιμήθηκες με τον πρόεδρο πριν από 12 χρόνια» η Ντάνιελς έγραψε:

«Τεχνικά μιλώντας δεν κοιμήθηκα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ πριν από 12 χρόνια. Δεν υπήρχε και πολύς ύπνος (χαχαχα) και ήταν ένας χαζούλης τηλεοπτικός σταρ. Επομένως διαφωνώ. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το ότι είπε ψέματα, μου έκανε bullying, παραβίασε νόμους για να το καλύψει κτλ . ΥΓ: Δεν πάω πουθενά, χοχοχο».

Νωρίτερα ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η Ντάνιελς πέρασε με επιτυχία ένα τεστ πολυγράφου τον Μάιο του 2011 προκειμένου να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της είναι αληθείς.

Το τεστ, σύμφωνα με το NBC, είχε ζητήσει τότε το περιοδικό Life and Style όταν η Ντάνιελς προσφέρθηκε να παρουσιάσει την πιπεράτη ιστορία της.

Η Ντάνιελς έχει υποστηρίξει ότι είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, όταν αυτός, δηλαδή, ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ, και πλέον προσπαθεί να σπάσει τη συμφωνία εχεμύθειας που είχε υπογράψει, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές για να σωπάσει.

Σχετικά άρθρα