Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ καταγγέλλει: Μου είπε βγάλε το πουκάμισο και δείξε μου το στήθος σου

Η Τζένιφερ Λόπεζ καταγγέλλει: Μου είπε βγάλε το πουκάμισο και δείξε μου το στήθος σου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όπως πολλές άλλες γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, έτσι και η Τζένιφερ Λόπεζ έχει μια #MeToo ιστορία για τη δική της  παρενόχληση, τα χρόνια που προσπαθούσε να χτίσει την πολυβραβευμένη της καριέρα.

Η Λατίνα σταρ σε συνέντευξη της στο Harper’s Bazzar, αποφάσισε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της παρενόχλησης που δέχθηκε από γνωστό σκηνοθέτη.

«Δεν έχω παρενοχληθεί με τον τρόπο που έχουν κάποιες άλλες γυναίκες», είπε όταν ρωτήθηκε για το γυναικείο κίνημα Time’s Up και συνέχισε αποκαλύπτοντας για πρώτη φόρα: «Ένας σκηνοθέτης μου είπε επιτακτικά να βγάλω το πουκάμισό μου και να του δείξω το στήθος μου. Με ρωτάς αν το έκανα; Όχι, δεν το έκανα», είπε χαρακτηριστικά. Η Λόπεζ πρόσθεσε ότι το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρώτες της ταινίες και ότι φοβήθηκε να το καταγγείλει όταν συνέβη.

«Όταν του αντιμίλησα τρομοκρατήθηκα. Θυμάμαι ότι η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στο στήθος μου, και σκεφτόμουν “Τι έκανα; Αυτός ο άνθρωπος μου δίνει δουλειά’!” Ήταν μία από τις πρώτες μου ταινίες. Αλλά γνώριζα ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή και δεν μπορούσα να μην το αρνηθώ».

«Πολλές γυναίκες με το #TimesUp υποστηρίζουν την ισότητα. Σήμερα στέκομαι εδώ φορώντας μαύρα για να κάνω το ίδιο», καταλήγει η Λόπεζ.

Σχετικά άρθρα