Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πέθαναν” ξανά τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Θύμα μακάβριας φάρσας ο Αμερικανός ηθοποιός

“Πέθαναν” ξανά τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Θύμα μακάβριας φάρσας ο Αμερικανός ηθοποιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σιλβέστερ Σταλόνε,

Έξαλλος ο αδερφός του Σιλβέστερ Σταλόνε, Frank, μετά την ψεύτικη είδηση που ήθελε τον διάσημο ηθοποιό να έχει πεθάνει.

Ο αδερφός του Σιλβέστερ Σταλόνε έκανε λόγο για «άρρωστα και σκληρά» τρολ που διαδίδουν τη φήμη. Ήταν και τον Σεπτέμβριο του 2016 που και το CNN είχε μεταδώσει την ψευδή είδηση πως ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Μετά από 18 μήνες το ίντερνετ πλημμύρισε για άλλη μια φορά από την ψεύτικη είδηση θανάτου του Σιλβέστερ Σταλόνε. Πολλοί θαυμαστές του έσπευσαν να αναφέρουν ότι πρόκειται για ψέμα, ενώ άλλοι άρχισαν να αναρτούν μηνύματα RIP.

«Οι φήμες ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός είναι ψεύτικες. Τι είδους αρρωστημένα, σκληρά μυαλά σκέφτονται τέτοια πράγματα; Άνθρωποι όπως αυτοί είναι διανοητικά διαταραγμένοι και δεν αξίζουν μια θέση στην κοινωνία» έγραψε οργισμένος ο αδερφός του Frank.

Ανέβασε επίσης ένα βίντεο με τίτλο «Ο θάνατος του Sly είναι φάρσα. Δεν είναι αστείο, δεν είναι cool». «Αυτοί οι άνθρωποι απειλούν την κοινωνία. Είναι άχρηστοι στην κοινωνία. Η δύναμη του Σιλβέστερ Σταλόνε συνεχίζεται».

«Είναι νεκρός ο Σιλβέστερ Σταλόνε ή πάλι λέει ψέματα το Facebook;» αναρωτήθηκε θαυμαστής του διάσημου ηθοποιού, με άλλον να γράφει «θα ήθελα να μάθω αν πέθανε πράγματι».

Την τελευταία φορά που υπήρχαν δημοσιεύματα ότι είχε πεθάνει, ο διάσημος ηθοποιός είχε ανεβάσει μια χιουμοριστική φωτογραφία με φίλο του. Δεν έχει ακόμα αντιδράσει στην τελευταία ψεύτικη είδηση θανάτου του.

Σχετικά άρθρα