Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα πέταξε όλα στο νέο της βίντεο κλιπ η Τάμτα (βίντεο)

Τα πέταξε όλα στο νέο της βίντεο κλιπ η Τάμτα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μουσική, Τάμτα,

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, επέστρεψε δισκογραφικά με την ολοκαίνουργια δυναμική μπαλάντα «Πες μου αν τολμάς» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία της Ρούλας Κουτρουμπέλλη.

Η τραγουδίστρια άλλοτε ως πρωταγωνίστρια και άλλοτε ως παρατηρητής, βιώνει την απόρριψη και την απώλεια σε μια σχέση. Παραλλήλα, ένα ζευγάρι χορευτών δραματοποιεί την ιστορία, δίνοντας ένα εικαστικά άρτιο αποτέλεσμα.

Το υποκριτικό ταλέντο της Τάμτα είναι σημείο αναφοράς τις τελευταίες μέρες στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με αφορμή τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Cabaret στο Θέατρο Παλλάς στο ρόλο της Sally Bowles, ενώ αντίστοιχα στον ρόλο που υποδύεται στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της, είναι πιο εκφραστική και συγκινητική από ποτέ.

Μάλιστα, δε διστάζει να εμφανιστεί ακόμα και γυμνή σε μια από τις άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην ιστορία αγάπης και λύπης που διαδραματίζεται στο official video clip του «Πες μου αν τολμάς».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα