Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός αυτοκτόνησε μόλις στα 35 του (φωτο)

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός αυτοκτόνησε μόλις στα 35 του (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Glee», Μαρκ Σάλινγκ αφού όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ο 35χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου, ο Μαρκ Σάλινγκ φέρεται να απαγχονίστηκε. Το πτώμα του βρέθηκε σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ κοντά στο σπίτι του, ενώ παραμένει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της αυτοψίας από τους αστυνομικούς.

Ο Σάλινγκ είχε συλληφθεί το 2015 με την κατηγορία κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ πριν από λίγο καιρό, ήρθε σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές, καθώς παραδέχτηκε την ενοχή του και ανέμενε την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την ποινή του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Μαρκ Σάλινγκ πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί» τονίζει η ανακοίνωση της οικογένειας, που δημοσιεύτηκε στο Blast.

«Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα, που έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα Η οικογένεια Σάλινγκ αναφέρει επίσης πως εκτιμά την υποστήριξη που έχει λάβει και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της την στιγμή αυτή», προσθέτει η δήλωση.

Είχε κόψει τις φλέβες του τον περσινό Αύγουστο

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η ψυχολογική του κατάσταση τον έφερνε στα όριά του. Στις 22 Αυγούστου αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του, ένα μήνα πριν την ανακοίνωση του δικαστηρίου για την υπόθεσή της.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός κατεβλήθη από κρίση και άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να τον βρει αιμόφυρτο ο συγκάτοικός του.

Ο Σάλινγκ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου πέρασε από ψυχιατρικό έλεγχο και έπειτα από λίγες μέρες εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης.

Η παιδική πορνογραφία και οι περιπέτειες με τη δικαιοσύνη

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας για την οποία είχε συλληφθεί, ενώ βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η οικογένειά του είχε δηλώσει σήμερα την εξαφάνισή του, καθότι δεν είχαν νέα του εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Σάλινγκ είχε παραδεχθεί την ενοχή του για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας στις 4 Οκτωβρίου 2017. «Ο Μαρκ επικεντρώνεται στην αποδοχή της ευθύνης και στην προσπάθεια εξιλέωσης για τη συμπεριφορά του», είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του.

Στη δίκη που είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Φεβρουαρίου αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης από πέντε έως επτά χρόνια.

Παράλληλα, το ποινικό του μητρώο ήταν «αμαυρωμένο» ως δράστηςε σεξουαλικών αδικημάτων και είχε εισέλθει σε πρόγραμμα θεραπείας. Του είχαν επιβληθεί ποινές απαγόρευσης προσωπικής ή ηλεκτρονική επαφή με άτομα κάτω των 18 ετών, καθώς και να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων σχολεία, πάρκα, δημόσιες πισίνες, κέντρα νεότητας και παιδικές χαρές.

Σχετικά άρθρα