Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είναι η Ιωάννα Τούνη στις γυμνές φωτογραφίες; – Τι λέει η ίδια (φωτο)

Είναι η Ιωάννα Τούνη στις γυμνές φωτογραφίες; – Τι λέει η ίδια (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιωάννα Τούνη,

Σάλος και πολλές συζητήσεις γίνονται τις τελευταίες ώρες στα social media, μετά την ύπαρξη γυμνών φωτογραφιών που λέγεται πως απεικονίζουν την Ιωάννα Τούνη, η οποία πήρε θέση για τις «πιπεράτες» πόζες.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε ένας λογαριασμός με γυμνές φωτογραφίες οι οποίες αποδίδονται στην φιναλίστ του My Style Rocks, καθώς απεικονίζουν μία χυμώδη ξανθιά, η οποία έχει ίδιο τατουάζ με εκείνη.

«Βλέπεις το πρόσωπο μου σε αυτές τις φωτογραφίες; Δεν νομίζω ότι μιλάμε για ένα υποθετικό υλικό. Εμένα μου έχουν δείξει τις φωτογραφίες μιας ξανθιάς γυναίκας!», λέει η Ιωάννα, στο περιοδικό You Weekly και όταν της επισημαίνουν την ύπαρξη του τατουάζ, αναφέρει «βασικά είναι το τατουάζ μου, αλλά το photoshop είναι το πιο εύκολο πλέον, αφού με έχω δει ως εικόνισμα, ως “Οσία Τούνη” μέχρι και τα μούτρα μου στο σώμα της Kardashian! Δεν είναι καμία τρελή τέχνη να πάρεις κάτι και να το βάλεις κάπου. Για να κάνει κάποιος “κλικ” θα μπορούσε να κάνει τα πάντα».

Σε ερώτηση αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα ήθελε να της κάνει κακό, η δασκάλα από την Θεσσαλονίκη απαντά πως «υπάρχουν σίγουρα πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό! Όπως και άλλοι που θέλουν να μου κάνουν καλό! Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου που θα είχε πιθανόν κάποιο τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να μου κάνει κακό».

Σχετικά άρθρα