Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην εντατική του Ευαγγελισμού ο Βαγγέλης Γερμανός

Στην εντατική του Ευαγγελισμού ο Βαγγέλης Γερμανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο Βαγγέλης Γερμανός.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 69χρονος καλλιτέχνης εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 11 Δεκεμβρίου για μια επέμβαση ρουτίνας -ανάταξη βουβωνοκήλης. Υποβλήθηκε λαπαροσκοπικά στην επέμβαση και βγήκε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, στις 28 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να εισαχθεί εκ νέου στον «Ευαγγελισμό», διότι είχε εμφανίσει φλεγμονή. Ο έλεγχος των χειρουργών έδειξε ότι στην περιοχή της επέμβασης είχε δημιουργηθεί απόστημα, οπότε κρίθηκε αναγκαίο και επείγον να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, για την παροχέτευση του αποστήματος.
Στο σημείο αυτό, ωστόσο, τα γεγονότα «θολώνουν». Σύμφωνα με ιατρικές πηγές του νοσοκομείου, ο ασθενής υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ άλλες πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι εμφάνισε αναπνευστική δυσχέρεια.

Πάντως, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ο Βαγγέλης Γερμανός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου και διασωληνώθηκε. Το πρωί της Δευτέρας επιχειρήθηκε και ολοκληρώθηκε η αποσωλήνωσή του.

Η νοσηλεία του στη ΜΕΘ συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα