Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μις Ιράκ έβγαλε σέλφι με την Μις Ισραήλ και η οικογένειά της έφυγε “νύχτα” για να γλιτώσει

Η Μις Ιράκ έβγαλε σέλφι με την Μις Ισραήλ και η οικογένειά της έφυγε “νύχτα” για να γλιτώσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μία selfie η οικογένεια της “Μις Ιράκ” αναγκάστηκε να ξεσπιτωθεί αφού η φωτογραφία της πανέμορφης κοπέλας με την “Μις Ισραήλ” προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με πολλούς χρήστες να απειλούν ότι θα σκοτώσουν αυτήν και τα μέλη της οικογένειάς της.

Η selfie με τις δύο πανέμορφες κοπέλες είχε πάνω από πέντε χιλιάδες likes στo Instagram.

Τη φωτογραφία της «Μις Ιράκ», Σάρα Ιντάν έχοντας στο πλευρό της την «Μις Ισραήλ», Αντάρ Γκάντελσμαν συνόδευε η λεζάντα: «Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και την Μις Ισραήλ».

Αν και στο Ιnstagram, η selfie με τις δύο κοπέλες έκανε θραύση, πολλοί χρήστες έκαναν πικρόχολα και επικίνδυνα σχόλια απειλώντας ακόμη και τα μέλη της οικογένειάς της.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας από το Ιράκ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα της μετά από απειλές για τη ζωή των μελών της, όπως επιβεβαίωσε η Iντάν στη βρετανική εφημερίδα “The Independent”.

H κοπέλα δεν αποκάλυψε, όμως, ούτε πού πήγαν ούτε πόσο καιρό θα παραμείνουν κρυμμένοι.

Επιπλέον, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις στο Ιράκ και για τις φωτογραφίες της Ιντάν με μπικίνι.

«Αυτά τα δύο πράγματα δημιούργησαν μπελάδες για αυτήν στη χώρα της, όπου ορισμένοι εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της και της οικογένειάς της, ότι δηλαδή, εάν δεν επέστρεφε στο Ιράκ και δεν κατέβαζε τις φωτογραφίες από τα social media, θα της αφαιρούσαν τον τίτλο και θα την σκότωναν,δήλωσε η “Μις Ισραήλ”, μιλώντας στο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο “Israeli TV”.

Μέχρι στιγμής, η Ιντάν, που ζει στις ΗΠΑ, δεν έχει κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία από το Instagram.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όλα ξεκίνησαν στον διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στο Λας Βέγκας τον περασμένο Νοέμβριο για την ανάδειξης της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο,”Μις Υφήλιος 2017″.

Η «Μις Ιράκ» και η «Μις Ισραήλ» είχαν την ιδέα, όπως και οι περισσότερες διαγωνιζόμενες, να βγάλουν μία selfie.

Η «Μις Ισραήλ» ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram αποκαλώντας τη “Μις Ιράκ” καταπληκτική”. Και τότε ξεκίνησαν όλα….

Λίγες ημέρες αργότερα, τα επικριτικά σχόλια από το Ιράκ πολλαπλασιάστηκαν κι έφθασαν στο σημείο ορισμένοι χρήστες να απειλούν ότι θα σκοτώσουν την πανέμορφη κοπέλα και την οικογένειά της αν δεν κατεβάσει την φωτογραφία από τα social media και δεν επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σχετικά άρθρα