Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια “γκρέμισε” από την κορυφή τη Ζιζέλ και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο (φωτο)

Ποια “γκρέμισε” από την κορυφή τη Ζιζέλ και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζιζέλ Μπούντχεν, Μόδα,

“Γκρεμίστηκε” από την κορυφή η Ζιζέλ. Η Κένταλ Τζένερ κατέκτησε  την κορυφή του καταλόγου με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, εκθρονίζοντας την Ζιζέλ Μπούντχεν για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια, σε μια κατάταξη που αντικατοπτρίζει την ολοένα κι αυξανόμενη επιρροή των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.


Η Άσλεϊ Γκράχαμ αναδείχθηκε στην πρώτη γυναίκα μοντέλο με καμπύλες που κέρδισε μια θέση στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες καλλονές. Κατέλαβε τη 10η θέση με απολαβές στα 5,5 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου 2016 και 1ης Ιουνίου 2017.

Απολαβές 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους

Η μόλις 22 ετών Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, είχε απολαβές ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά και στους 84 εκατομμύρια followers της στο Instagram που τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες κολοσσούς όπως η Adidas και η Estee Lauder, σύμφωνα με το Forbes.

Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ, ηλικίας 37 ετών, που ήταν η «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, έπεσε στη δεύτερη θέση φέτος με απολαβές στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κρίσι Τέιγκεν είδε το όνομά της να φιγουράρει για πρώτη φορά στην κατάταξη του Forbes καθώς βρέθηκε στην τρίτη θέση με απολαβές 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 31χρονη Τέιγκεν, σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, έχει επίσης έντονη παρουσία στο Twitter και το Instagram.

«Με τη βοήθεια των social media, παρουσιάζονται μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσεις το δικό σου περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσεις τη δική σου φωνή» δήλωσε ο Ίβαν Μπαρτ, πρόεδρος του IMG Models στο Forbes.

«Οι αστέρες τα χρησιμοποιούν» συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα