Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης: Απαγορεύουν στα ΜΜΕ να δείξουν την κόρη τους

Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης: Απαγορεύουν στα ΜΜΕ να δείξουν την κόρη τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάσω Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης,

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Παρασκευής απέστειλαν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μία επιστολή που απαγορεύουν ρητά τη δημοσίευση φωτογραφιών της κόρης τους.

Συγκεκριμένα,  το ζευγάρι ζητά από τα media να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην δείξουν καμία φωτογραφία με το πρόσωπο της κόρης τους, διευκρινίζοντας πως όσες δημοσιευτούν να είναι επεξεργασμένες.

Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

«Σεβόμενοι την οικογενειακή μας ζωή και στο πλαίσιο της προστασίας αυτής σύμφωνα και με όσα ορίζουν οι διατάξεις του Ν. 2472/1997 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την παρούσα μας θα θέλαμε να σας δηλώσουμε ότι επιθυμία μας είναι να μην εμφανισθεί σε καμία φωτογραφία ούτε να γίνει απεικόνιση με οποιοδήποτε τεχνικό ή άλλο μέσο η «εικόνα»/το πρόσωπο της ανήλικης κόρης μας και δη καθ’ όλη τη διάρκεια της ανηλικότητάς της.

Παρακαλούμε θερμά, όπως οι προβαλλόμενες από εσάς, φωτογραφίες που θα απεικονίζουν την ανήλικη κόρη μας να είναι ειδικά επεξεργασμένες και ΠΑΝΤΑ με ειδική σκιαγράφηση, ούτως ώστε επ’ ουδενί να εμφανίζεται το πρόσωπό της.

Με εκτίμηση οι γονείς,

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης»

epistoli

Σχετικά άρθρα