Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στη διαθήκη Χέφνερ – “Βολεύτηκε” η 31χρονη χήρα του ιδρυτή του Playboy (φωτο)

Ανατροπή στη διαθήκη Χέφνερ – “Βολεύτηκε” η 31χρονη χήρα του ιδρυτή του Playboy (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Playboy, Φωτογραφίες, Χιου Χέφνερ,

Τις τελευταίες μέρες μετά την είδηση του θανάτου του Χιου Χέφνερ υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν πως η 31χρονη χήρα του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy δεν θα πάρει τίποτα από την αμύθητη περιουσία του.

Νέα στοιχεία όμως βγήκαν στην επιφάνεια κατά τα οποία γίνεται φανερό πως ο Χιου Χέφνερ φρόντισε να αποκαταστήσει την Κρίσταλ Χάρις και με το παραπάνω μάλιστα. Να σημειώσουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 όταν αυτός ήταν 86 χρονών.

Πιο συγκεκριμένα η Κρίσταλ είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο δεν δικαιούται τίποτα από την κληρονομιά των 43 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά και επίσης δεν αναγράφεται πουθενά το όνομα της στην διαθήκη του Χιου.

Όμως, στο ίδιο προγαμιαίο συμβόλαιο αναφέρεται ότι η ξανθιά καλλονή παίρνει 5 εκατομμύρια δολάρια μετρητά καθώς και μια έπαυλη αξίας 7 εκατομμύριων δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία ο εκδότης είχε αγοράσει το 2013 και της είχε υποσχεθεί ότι θα της την αφήσει.

Η έπαυλη είναι τεράστια και διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, πισίνα πολλά μπάνια καθώς και home cinema. Η δε μοναδική θέα της, προσφέρεται απλόχερα μέσα από τα τεράστια αρχιτεκτονικά ανοίγματα.

Δείτε τι κληρονόμησε η πλούσια χήρα

Σχετικά άρθρα