Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

22χρονη παράτησε τη Νομική και γυρίζει τσόντες – Τι εξομολογείται η ίδια (φωτο)

22χρονη παράτησε τη Νομική και γυρίζει τσόντες – Τι εξομολογείται η ίδια (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία 22χρονη παράτησε τη Νομική και έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Ο λόγος για την  Ella Hughes που δηλώνει με ωριμότητα ότι «η ζωή μου θα ήταν βαρετή αν γινόμουν δικηγόρος» σε δημοσιογράφο του BBC υποστηρίζοντας την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με την βιομηχανία του πορνό.

Η νεαρή Βρετανίδα, σπούδαζε στη νομική σχολή και η δημοσιογράφος του BBC της ζήτησε να εξομολογηθεί όσα εκείνη ήθελε να πει για την εμπειρία της στη βιομηχανία του πορνό.

«Είμαι 22 ετών και εργάζομαι ήδη τρία χρόνια στο χώρο του πορνό. Πάντα πίστευα ότι θα γινόμουν δικηγόρος αλλά στο πρώτο έτος των σπουδών μου, τα πράγματα έλαβαν μια διαφορετική τροπή.

Εργαζόμουν πολύ σκληρά, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και δεν έβρισκα τρόπο να κερδίσω χρήματα. Δεν είχα ανάγκη τα λεφτά – είχα φοιτητικό δάνειο-, αλλά βασιζόμουν στους ανθρώπους κάθε φορά που ήθελα οικονομική ενίσχυση και πάντα ήθελα να έχω δικό μου πορτοφόλι», λέει η 22χρονη.

Πώς έγινα πορνοστάρ

Όπως εξήγησε στο BBC όλα ξεκίνησαν «όταν μια φίλη μου είπε για γρήγορα λεφτά απλά να ποζάρω ως μοντέλο σε μη έμπειρους φωτογράφους για το πορτοφόλι τους, άρπαξα την ευκαιρία”.

Η νεαρή που πέρασε από τη νομική σημείωσε ακόμη: «Στην αρχή πόζαρα φορώντας ρούχα, αλλά έπειτα προσθέσαμε και μερικές φωτογραφίες με εσώρουχα για αντρικά περιοδικά. Μέσω αυτών με προσέγγισαν εταιρείες πορνό ζητώντας να δουλέψω για λογαριασμό τους.

‘Έπειτα από τρεις με τέσσερις μήνες, άρχισε να με ενθουσιάζει η ιδέα, έμοιαζε τόσο εύκολο αν και στην αρχή είχα ορισμένους ενδοιασμούς γιατί ήξερα ότι αν κυνηγήσω μια καριέρα στο πορνό δύσκολα θα συνέχιζα αργότερα τη νομική.

Πάντα ήμουν σεξουαλικά ανοιχτή – συνήθιζα να πηγαίνω σε S&M πάρτι στα οποία πάντα είχα σεξουαλικές επαφές. Οπότε, αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Το πρώτο βίντεο που γύρισα, δε πίστευα ότι θα το έβλεπε κανείς αλλά στην πραγματικότητα είχε πάνω από 4 εκατομμύρια views. Μου άρεσε η διαδικασία στα γυρίσματα, δε με ενοχλούσε που τόσοι άνθρωποι με έβλεπαν να κάνω σεξ – η πράξη διαρκούσε μόλις 20 λεπτά, οπότε ήταν εύκολο. Όσο περισσότερο το έκανα, τόσο το ερωτευόμουν με αποτέλεσμα να γυρίζω πάνω από 15 σκηνές το μήνα».

Όπως εξομολογήθηκε η 22χρονη Βρετανίδα, τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να τα έχει όλα. «Στην αρχή προσπαθούσα να χωρέσω στη ζωή μου τις σπουδές με τις ταινίες αλλά όταν μαθεύτηκε, μου είπαν ότι πορνό και νομική δε συνδυάζονται.

Επέλεξα τις ερωτικές ταινίες. Δεν ήταν εύκολη απόφαση-ζύγιζα τα χρήματα που κέρδιζα το μήνα από το πορνό και από τη νομική και συνειδητοποίησα ότι με το πορνό θα μπορούσα άνετα να αγοράσω σπίτι και αυτοκίνητο – μπορεί να κερδίσει κάποιος από 500 μέχρι 1.000 λίρες το γύρισμα.

Σχετικά άρθρα